Firma Jumar Catering działa na rynku od 2002 roku . Zajmujemy się produkcją wyrobów garmażeryjnych , mrożonych , obsługą imprez bankietowych i plenerowych oraz przygotowywaniem gotowych posiłów.
Firma Przykłada ogromną wagę do jakości produkowanych wyrobów. Zarządzanie jakością w naszej firmie polega na kompleksowej kontroli surowców , procesu produkcyjnego oraz produktów gotowych . Bezpieczeństwo żywności zapewnione jest przez stosowanie systemu HACCP , wdrożonych na każdym etapie procesu produkcji zestawów obiadowych gotowych (produkty mięsne , sałatki , ziemniaki)oraz produkty garmażeryjne . Zgodnie z celami polityki zapewnienia jakości , klienci kupujący produkty „jumar catering” muszą mieć pewność , że są one zdrowe , smaczne , trwałe i wygodne w użyciu. Wszystkie wyroby produkowane są zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną , dobrą praktyką higieniczną , pod stałym nadzorem Inspekcji Sanitarnej , wykorzystując system kontroli HACCP. Na wysoką jakość i trwałość wyrobów firmy wpływa doświadczenie personelu , jego zaangażowanie w codzienne wykonywanie obowiązków oraz specjalnie dobrane receptury. Podstawowe cele polityki jakości : -zagwarantowanie klientom produktu zdrowego , terminowo i zgodnego z obowiązującymi przepisami prawa ; -minimalizowanie ilości reklamacji; -stałe doskonalenie procesów technologicznych mające na celu optymalizacje kosztów zakładowych oraz wzrost zadowolenia klientów. -doskonalenie naszej organizacji poprzez zapewnienie właściwej komunikacji , rozłożenie odpowiedzialności i określenie uprawnień tak , aby każdy pracownik bez względu na zajmowane stanowisko odpowiadaj za jakość swej pracy i współprace zarówno z klientem zewnętrznym jak i wewnętrznym. - zapewnienie przyjaznych warunków pracy. -stabilny wzrost produkcji wpływający na generowanie zysku Właściciel „Jumar catering” gwarantuje , że niniejsza Polityka została zakomunikowana jest zrozumiała oraz , że istnieją zagwarantowane zasoby do realizacji jej celów.
Firma Przykłada ogromną wagę do jakości produkowanych wyrobów. Zarządzanie jakością w naszej firmie polega na kompleksowej kontroli surowców , procesu produkcyjnego oraz produktów gotowych . Bezpieczeństwo żywności zapewnione jest przez stosowanie systemu HACCP , wdrożonych na każdym etapie procesu produkcji zestawów obiadowych gotowych (produkty mięsne , sałatki , ziemniaki)oraz produkty garmażeryjne . Zgodnie z celami polityki zapewnienia jakości , klienci kupujący produkty „jumar catering” muszą mieć pewność , że są one zdrowe , smaczne , trwałe i wygodne w użyciu. Wszystkie wyroby produkowane są zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną , dobrą praktyką higieniczną , pod stałym nadzorem Inspekcji Sanitarnej , wykorzystując system kontroli HACCP. Na wysoką jakość i trwałość wyrobów firmy wpływa doświadczenie personelu , jego zaangażowanie w codzienne wykonywanie obowiązków oraz specjalnie dobrane receptury. Podstawowe cele polityki jakości : -zagwarantowanie klientom produktu zdrowego , terminowo i zgodnego z obowiązującymi przepisami prawa ; -minimalizowanie ilości reklamacji; -stałe doskonalenie procesów technologicznych mające na celu optymalizacje kosztów zakładowych oraz wzrost zadowolenia klientów. -doskonalenie naszej organizacji poprzez zapewnienie właściwej komunikacji , rozłożenie odpowiedzialności i określenie uprawnień tak , aby każdy pracownik bez względu na zajmowane stanowisko odpowiadaj za jakość swej pracy i współprace zarówno z klientem zewnętrznym jak i wewnętrznym. - zapewnienie przyjaznych warunków pracy. -stabilny wzrost produkcji wpływający na generowanie zysku Właściciel „Jumar catering” gwarantuje , że niniejsza Polityka została zakomunikowana jest zrozumiała oraz , że istnieją zagwarantowane zasoby do realizacji jej celów.
Darmowy hosting zapewnia PRV.PL